Vores organisation

Billede

Organisationsdiagram

Billede

Bestyrelsen

 

I samarbejde med Fondens ledelse bidrager medlemmerne af bestyrelsen med deres store viden og erfaring fra det internationale erhvervsliv og politik til den strategiske udvikling af fonden.

Programkomiteen for forskning

 

For at sikre høj akademisk standard og for undgå at bruge ressourcer på forskningsfelter, der allerede er undersøgt eller ved at blive undersøgt af andre forskere, har bestyrelsen etableret en programkomite for forskning. Komiteen består af ledende danske og internationale professorer indenfor de forskningsområder, der er prioriteret af Fonden. Programkomiteen er altid konsulteret, før bestyrelsen tager den endelige beslutning om at give en donation til et forskningsprojekt.

Programkomiteen for interventioner

 

For at sikre høj standard og perspektivering mod skalering og national forankring af Fondens interventionsprojekter har bestyrelsen etableret Programkomiteen for interventioner. Programkomiteen for interventioner består af medlemmer med særlig erfaring i at designe, implementere og forankre praktiske interventioner samt medlemmer med akademiske kompetencer indenfor analyse af resultater fra randomiserede kontrollerede forsøg. Programkomiteen for interventioner er altid konsulteret, før bestyrelsen tager den endelige beslutning om at give en donation til et interventionsprojekt.