Studentermedarbejder til ROCKWOOL Fondens Interventionsenhed

stillingsopslag

Maj 2024

Er du en selvstændig og engageret studerende med en stærk kvalitativ profil og gode kommunikative egenskaber, der interesserer dig for arbejdet med børn og unge i den danske folkeskole? Så er stillingen som studentermedarbejder i ROCKWOOL Fondens Interventionsenhed måske noget for dig, da vi søger en stærk kvalitativ profil til et projekt, der skal undersøge børn og unges bekymrende, langvarige skolefravær.

Stillingen

Som studentermedarbejder i ROCKWOOL Fondens Interventionsenhed indgår du i et stærkt fagligt arbejdsmiljø, hvor du får et stort individuelt ansvar og udfordrende arbejdsopgaver. Du vil få rig mulighed for at udvikle dine faglige kompetencer og dit netværk på en arbejdsplads beliggende i det centrale København.

Du vil indgå i et team, der arbejder med et projekt, som skal undersøge børn og unges bekymrende, langvarige skolefravær. Formålet med projektet er dels at give et mere nuanceret indblik i fænomenet, dets årsager, omfang og udvikling over tid, og dels at identificere best-practice cases med henblik på at undersøge, hvad der gør, at man i den pågældende kontekst lykkes med at forebygge længerevarende skolefravær.

Projektet anvender mixed methods, hvor du vil bidrage særligt til det kvalitative arbejde – herunder planlægning og gennemførsel af interviews, analyse, koordinering og afholdelse af konference samt mindre ad hoc-opgaver.

Om dig

Du studerer sociologi, antropologi el. lignende, hvor du har særligt kendskab til og erfaring med at benytte kvalitativ metode. Du skal have mindst 1½ år tilbage på studiet. Det er en fordel, hvis du tidligere har beskæftiget dig med eller har interesse for grundskoleområdet.

Ansættelsesvilkår
Stillingen tiltrædes snarest muligt og ansættelsen løber til og med september 2025. Du skal kunne arbejde ca. 15 timer om ugen. Vi tager hensyn til planlægning af arbejde i forbindelse med eksamensperioder.

Om RFI

ROCKWOOL Fondens Interventionsenhed kombinerer kvantitativ og kvalitativ forskning med metoder fra service design. I ROCKWOOL Fondens Interventionsenhed skaber vi ny viden om, hvordan vi løser samfundets udfordringer. Det gør vi gennem en systematisk, transparent og omhyggelig afdækning af årsagerne til og mekanismerne bag de samfundsmæssige udfordringer, vi beskæftiger os med. Vi tager et klart afsæt i en samfundsvidenskabelig problemforståelse. Efterfølgende opstiller og tester vi hypoteser om mulige løsninger på disse udfordringer, alt med udgangspunkt i højeste forskningsmæssige standarder.

Yderligere information
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte projektleder Julie Schneekloth Friis Nielsen på
jsfn@rfintervention.dk eller på tlf. +45 20 66 72 45.
Ansøgningsfristen er den 22.05.24, og vi afholder samtaler i uge 22. 

Søg stillingen via dette link.